top of page

Stians Diktshow

(Som ikke er et show)

SK_FireFilm2_edited.png

Stian har utviklet diktshowet, "Stians Diktshow (som ikke er et show)" som kan bookes til diverse selskapeligheter og anledninger.

DIktshowet har varighet på ca 70 min, og tar for seg en rekke publiserte og upubliserte dikt fra forfatterens samling. Stian tar oss med på en følesesmessig reise gjennom temaer innenfor psykisk og mental helse, Vi får høre dikt og historier om noen av de fantastiske menneskene Stian har i livet sitt. Showet kommer med latter og gråte garanti, og har kun fått 5-stjerners tilbakemldinger. 

Diktshowet vil også blitt satt opp i regi av forfatteren med jevne mellomrom, det er da åpent for alle.

Nedenfor er det en liten video reel med noen videosnutt fra premiere showet.

Solfrid VD.

"Utrulig nakent og nært framført, noen dikt stikker så jævli innerst inne. Stian er veldig flink å formidle og fenge publikum. Menn som tørr å snakke åpent om psykisk helse, og som tørr å sette lys på det i form av dikt er sexy og de burde blitt bært på gullstol <3"

Henrik J.

"En virkelig ekte opplevelser av en som har opplevd oppturer og nedturer i livet. Forfatteren leverer 70%, og de som har sett showet vet hva han mener med 70%. Dette var gøy (og trist, provoserende, spennende, vakkert, ++)"

Marcus T.

"En lidenskapelig gjennomgang av diktene tar forfatteren oss gjennom livet og tankene bak verkene. Kan virkelig anbefale å se Stian utføre høytlesing av diktene i Folk og livet."

All Videos

All Videos

All Videos
Search video...
Klapp, Klapp

Klapp, Klapp

00:13
Play Video
se mitt smil

se mitt smil

00:54
Play Video
Verst mot seg selv

Verst mot seg selv

00:46
Play Video
bottom of page